God jul og godt nytt år med høydepunkter fra 2013!

Vi ønsker å takke alle våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører for et hyggelig samarbeid gjennom 2013.
Her kan du ser video fra noen av årets høydepunkter!

Julshutterstock161433128

Vi har i år arrangert en rekke kurs innen Solenergi, Energiledelse og Vannbaserte oppvarmings- og kjølesystemer. VVS-konferansen i Stavanger gikk av stabelen i mai i år med over 200 deltakere, og Driftskonferansen på Color Magic i oktober slo alle rekorder med over 350 deltakere på tur.

Nedenfor kan du se video av noen av høydepunktene fra året som gikk, og i kursoversikten på toppen av siden siden ser du noe av det vi har å tilby i 2014.

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og ser frem til et spennende og innholdsrikt nytt år sammen!

Driftskonferansen som arrangeres i samarbeid med FDV og VVS-foreningen er for mange årets store høydepunkt, og årets tur var intet unntak! Konferansen har vært utsolgt i flere år på rad, og i år var kapasiteten økt for å dekke den stadig større interessen. Over 350 deltakere la fra kai 15. oktober til to fulle dager med faglige oppdateringer, utstilling, nettverking og relasjonsbygging.

Se video fra Driftskonferansen 2013 (YouTube).


I mai inviterte VVS-foreningen til Landsmøte og konferanse i Stavanger. Konferansen tiltrakk seg over 200 deltakere, leverandører og medlemmer over et todagers arrangement med landsmøteutvalg og generalforsamling, samt konferanse med paralellsesjoner og utstilling. Konferansen ble avsluttet med festmiddag på spektakulære Flo & Fjære.

Se video fra VVS-konferansen 2013 (YouTube).

Se bildemontasje fra VVS-konferansen 2013 (YouTube).