Landsmøtet 2012 er flyttet til Oslo

NORSK VVS Energi- og Miljøteknisk Forening flytter Landsmøtet 2012 fra Island til Oslo. Dato blir 31. mai - 2. juni. Ny lokasjon er det splitter nye konferansehotellet Quality Hotel EXPO på Fornebu, som åpner i mars.

Expofront web

Ved utgangen av 2011 var det rundt 80 påmeldte til årets storsatsning på Island, men grunnet VVS-Foreningen og Generalforsamlingens ønske om størst mulig oppslutning, samt bestillingsregler, nådde man dessverre ikke målet om minst 150 deltagere innen fristens utløp.

”Vi beklager at det planlagte Islandsbesøket må avlyses, og da særlig overfor de som har vist sin interesse ved å melde seg på turen. Det var et spennende forsøk, men nå er vi godt på vei med planleggingen i Oslo og vi kan love et veldig bra og innovativt landsmøte,” forteller Thor-Jostein Egeland, daglig leder i NORSK VVS Energi- og Miljøteknisk Forening.

Tonje Underdal Halvorsen, leder i foreningens Oslo Gruppe, som er medarrangør av Landsmøtet 2012, har stor tro på at Landsmøtet på Expo vil bli et storstilt arrangement for alle.   
”Det var synd at det ikke ble Island, men vi vil gjøre vårt ytterste for at både det faglige og sosiale skal holde en høy standard.  Expo ligger fantastisk til rett ved fjorden og har samme mål for sin virksomhet som vi har for Landsmøtet 2012 – nemlig at det skal være en magisk og kreativ møteplass”, sier Halvorsen.

”Og det skal det bli, vi er i full gang med organiseringen allerede! Det faglige vil strekke seg over to dager med både debatter, plenumssesjoner og parallelle sesjoner, samt topp underholdning,” istemmer Cecilie H. Walle, avdelingsleder i Skarland Press Kurs og Konferanse, teknisk arrangør for Landsmøtet 2012.

Mer informasjon om Landsmøtet 2012 vil fortløpende legges ut på www.landsmotet.no