Norges største konferanse om byggdrift

I 2010 og 2009 sto folk på venteliste. I dag åpner påmeldingen til Driftskonferansen 2011.

color fantasy

 


I 2010 og 2009 sto folk på venteliste. I dag åpner påmeldingen til Driftskonferansen 2011.

– Driftskonferansen er Norges største konferanse rettet mot alle som er opptatt av forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger. Det er med stor glede at vi nå presenterer årets program og ønsker velkommen om bord på Color Fantasy, 27.-29.september, sier prosjektansvarlig Cecilie Helen Walle i Skarland Press Kurs og Konferanse.

Driftskonferansen er en praktisk rettet konferanse som gir deltakerne kunnskap og innsikt i en rekke ulike områder innen bygningsdrift.

– Vi har i år som i fjor et rikt og variert fagprogram med både plenumssesjoner og parallellsesjoner. Bygningsdrift handler ikke bare om energieffektivisering. Drift er sammensatt og det er vi opptatt av å synliggjøre på Driftskonferansen. Derfor har vi med oss hele 18 ulike foredragsholdere, som i tillegg til å fokusere på energieffektivisering, skal snakke om alt fra sikkerhet i bygg, bekjempelse av Legionella, til hva FDV egentlig betyr, forteller Walle.

Minimesse
I tillegg til fagprogrammet får deltakerne mulighet til å komme i kontakt med produsenter og leverandører i konferansens utstillingsområde.
– Vi har en egen messe om bord på båten hvor deltakerne kan oppdatere seg på nye produkter og skaffe seg kontakter. For bedrifter er Driftkonferansen blitt en viktig arena for markedsføring og profilering mot eiendomsforvaltere og driftere, og konferansen er tilrettelagt for det, tillegger Walle.

Tidlig utsolgt
Driftskonferansen har lange tradisjoner og i 2011 arrangeres den for 16. gang. I fjor ble konferansen utsolgt på rekordtid.
– I 2010 og 2009 sto folk på venteliste for å komme med. Om vi blir like mange i år gjenstår å se, men vi at interessen for Driftskonferansen øker fra år til år, og vi har allerede fått mange henvendelser fra folk som vil melde seg på.

Driftskonferansen arrangeres av Skarland Press Kurs og Konferanse i samarbeid med Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening og fagbladet FDV.  Konferansen arrangeres om bord på Color Fantasy, 27.-29.september 2011.