Sett sammen din egen timeplan!

VVS-dagene inviterer i år til et fagprogram utenom det vanlige. I år kan du nemlig velge og vrake blant 70 foredrag og sette sammen din helt egen fagkonferanse.

vvsdagenefagprogram650x4001

Fagprogrammet strekker seg over tre dager og vi kjører sesjoner i inntil syv parallelle konferanserom. – Vi har samlet internasjonale foredragsholdere, bransjens fremste eksperter og lagt vekt på at det skal være noe for alle, forteller Thor-Jostein Egeland, daglig leder i VVS-foreningen og en av ingeniørene bak årets fagprogram.

Valgfag på timeplanen
- Det er lagt opp til fire hovedtemaer som heter Inspirasjon, Kunnskap, Muligheter og Verkstedet. De tre første har en teoretisk tilnærming, mens i Verksted-sesjonene skal deltakerne selv til pers. Her blir det mekking på høyt nivå!, fortsetter lederen i VVS-foreningen.

Samtidig har fleksibilitet og valgmuligheter vært sentralt i oppbyggingen av årets fagprogram. – Vi har ønsket å gjøre fagprogrammet fleksibelt nok til at det blir en naturlig del av messeopplevelsen. Ved å kombinere det faglige i hall E, med nyhetene og tilstedeværelsen til over 200 utstillere i hall C og D, er vi overbevist om at besøkende vil gå ut med et fantastisk utbytte fra årets VVS-dagene, avslutter Egeland engasjert.

Les mer, se hele programmet og meld deg på her!